Helge Fossmo

I slutet av 2019 fick han sitt. Hennes kollegor var Urban Fält Kim Wincent Peter Gembäck Emma Gembäck och Johan Grimborg och tidigare Helge Fossmo.


Pin On Diverses Personnalites

I samband med Knutbydramat då hennes yngre syster Alexandra Fossmo mördades 10 januari 2004 var mediebevakningen av Waldau enorm eftersom hon i samband med mordutredningen blev känd som och fick epitetet Kristi brud.

. Den före detta Knutbypastorn dömdes 2004 till livstids fängelse. 1 day agoTidigare Knutby-pastorn Helge Fossmo som bytt efternamn till Iversen friges villkorligt på söndagen. Helt tydligt att smittan drar iväg med full kraft.

Knutbyförsamlingen levde enligt en tro om att Jesus snart skulle återvända till jorden. Helge Fossmo numera Helge Iversen som först dömdes till livstids fängelse för sin roll i Knutbydåden är nu en fri man efter att ha avtjänat två. Helge Cristian Iversen 5 tidigare Helge Arnold Fossmo född 27 juli 1971 i Kristinehamn 1 är en livstidsdömd svensk tidigare frikyrkopastor som bland annat varit verksam i Knutby i UpplandHan dömdes i det så kallade Knutbydramat år 2004 till livstids fängelse för anstiftan till mord på sin fru och för anstiftan till mordförsök på sin granne.

Knutbypastorn Helge Fossmo villkorligt frigiven. 2 days agoHelge Fossmo åtalades också för mord på sin första hustru men friades. 2019 fick han sitt livstidsstraff nedsatt till 26 års fängelse av Örebro tingsrätt.

Kräver att regeringen ser över lagstiftningen Vill ge bättre förutsättningar. Olof Djurfeldt var trofast trovärdig och generös. Pastorn Åsa Waldau pekades.

Det efter att ha avtjänat 18 år av det livstidstraff för mord och anstiftan till mord som han dömdes för 2004 rapporterar SVT.


Pin On Crime

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel